facebook twitter-X youtube
icon-arrow-back Επιστροφή
Αρχική Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα eye-lid.com. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Με την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας, αποδέχεστε και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους αυτούς.

1. Αποδοχή των Όρων

Με την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας eye-lid.com, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους χρήσης, καθώς και από οποιουσδήποτε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις που μπορεί να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

2. Χρήση της Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα μας παρέχεται μόνο για νόμιμη χρήση και σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Απαγορεύεται:

  • Η ανάρτηση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή με οποιονδήποτε τρόπο επιβλαβές.
  • Η χρήση της ιστοσελίδας για την αποστολή ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων (spam).
  • Η προσπάθεια παραβίασης της ασφάλειας της ιστοσελίδας.

3. Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, και λογισμικό, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της eye-lid.com ή των συνεργατών της και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση ή δημόσια προβολή του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή άδεια της eye-lid.com.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Η ιστοσελίδα eye-lid.com παρέχεται “ως έχει” και “ως διατίθεται”. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακρίβεια, αξιοπιστία ή πληρότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, που προκύπτει από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας.

5. Σύνδεσμοι προς Τρίτους

Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων. Η eye-lid.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων και οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για διευκόλυνσή σας . Η πρόσβαση και χρήση των ιστοσελίδων αυτών γίνεται με δική σας ευθύνη.

6. Τροποποιήσεις των Όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα. Η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας μετά την ανάρτηση των αλλαγών σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις.

7. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους χρήσης θα επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια των Αθηνών.

8. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@eye-lid.com

9. Αποζημιώσεις

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την eye-lid.com και τις συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες, στελέχη, διευθυντές, εκπροσώπους και υπαλλήλους για κάθε απαίτηση ή αξίωση, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών, που θα εγερθεί από οποιονδήποτε τρίτο εξαιτίας της χρήσης της ιστοσελίδας από εσάς, την παραβίαση αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή δικαιώματος ενός τρίτου μέρους.